Bistro Lilla Stallet

Bistro
Lilla Stallet

Bistron på landet mitt i stan

Vi tänker att vi vill laga god enkel mat med fina råvaror efter säsong. Våra fantastiska pizzor bakas i stenugn från Neapel där pizzan värderas högt, man är noga med råvaror och tillagningssätt. Vår underbara botten är gjord av surdeg från Kopparlundens bageri – våra lokala mästare på bröd! Våra charkuterier kommer från Nibble gårds glada grisar. Där har de också egen produktion för att skapa lufttorkade charkuterier av högsta kvalitet. I vårt team finns våra engagerade kockar som utvecklar vårt matkoncept med mycket kärlek och omtanke för vår miljö & smaklökar. Här träffar du också våra värdar och värdinnor som gärna vill berätta om vår mat och dryck som fixar allt i ett knyck. Om du inte känner för att äta har vi alltid lite “Gofika” som kanske passar!

Vänligen skicka bokningsförfrågan

Telefon: 070 228 75 18

Öppetider:

Fredagar & Lördagar 17:00-23:00

(Om) avvikelse till ordinarie öppettider sker, annonseras det på Instagram & Facebook

Välkommen att fylla i följande formulär för boknings förfrågan! Alla fält ifylles*. Vi kommer att behandla din förfrågan så snart vi bara kan!

Besköksadress: Hem till Gården, Slånbärsgatan 13

 

Närproducerat och lokala samarbeten

Närproducerat och lokala samarbeten

Nibble gårdsgris

“På Nibble föder vi upp grisar som lever i en harmonisk miljö. På gårdens marker odlas spannmål som blir grisens mat vilket ger friskare grisar. Vår egen personal sköter om grisarna och utför allt från seminering till att agera smågrissköterska när det är dags för suggorna att grisa. I de nya stallarna kan grisen välja mellan att vara inne eller ute efter humör.  Varumärket Nibble gårdsgris bildades 1999 i samarbete med Sabis i Stockholm”.

– Nibble Gårdsgris

Kopparlundens bageri

“Mjöl, vatten och salt – och tid –  mer behövs inte för att baka gott bröd. När degarna får vila länge utvecklas inte bara aromen utan också konsistensen: baguetterna blir sega, bullarna luftiga och grova bröd blir saftiga”. – Kopparlundensbageri