Boende på Gården

Boende på Gården

Hem till gården

I vårt charmiga Boutique hotell i Västerås har vi nio hemtrevliga och personligt inredda lägenheter. Lägenheterna ligger i kulturhistoriska byggnader som är mellan 100-300 år gamla. Husen har kvar sin mysiga och klassiska svenska stil och andas bondromantik. Det är ett boende för dig som söker något alldeles extra, ett lantligt lägenhetshotell mitt i Västerås centrum.

Hit är såväl privatpersoner som företag välkomna att spendera natten. Vi erbjuder även långtidshotell för dig som planerar att stanna lite längre i vår underbara stad. Passa på att andas in lugnet och vila ut i den rustika charmen. Varje lägenhet innehar privat dusch, toalett och ett mindre kök. Alla husgeråd du kan tänkas behöva för ett självhushåll finns självklart på plats. Till detta kan vi även erbjuda gratis WiFi, tillgång till tvättstuga och fri parkering.

På våra uteplatser i den gamla trädgården har du tillgång till grill. Eller varför inte slappa en stund i en hängmatta under de vackra björkarna? Vill du ta en tur på stan erbjuder vi dessutom cykeluthyrning!

Välkommen

Boka

Boka

Välkommen att fylla i följande formulär för boknings förfrågan! Alla fält ifylles*. Vi kommer att behandla din förfrågan så snart vi bara kan!

Besöksadress: Hem till Gården, Slånbärsgatan 13,  722 23 Västerås

Telefon: +46 21 10 80 50

Information

Information

Lägenhetssviterna är tillgänglig från kl. 14:00 på dagen du anländer. Om du anländer tidigare kan du lämna bagage i receptionen. Utcheckning sker klockan 11:00

Gratis parkering erbjuds till alla våra gäster på Hem till Gårdens ägor.

Barn som sover i föräldrarnas sängar bor gratis på Hem till Gården. För extra säng tillkommer en avgift.

Vi är glada att välkomna din fyrbenta vän till tre olika rum på Hem till Gården. Avgiften är 150:- per natt & hund. Vänligen skicka oss förfrågan om tillgänglighet.

Vi ber gäster att respektera det faktum att alla våra rum är rökfria. Vid rökning eller förstörelse av rum så förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift för skadan.