Boutiquehotell

Charmigt Boutique hotell

Bo på Gården

Hit är såväl privatpersoner som företag välkomna att spendera natten. Vi erbjuder även långtidshotell för dig som planerar att stanna lite längre i vår underbara stad. Passa på att andas in lugnet och vila ut i den rustika charmen. Varje lägenhet innehar privat dusch, toalett och ett mindre kök. Alla husgeråd du kan tänkas behöva för ett självhushåll finns självklart på plats. Till detta kan vi även erbjuda gratis WiFi, tillgång till tvättstuga och fri parkering. Vi har även ladd stationer för tankning av Elbilar.

I vårt charmiga Boutique hotell i Västerås har vi nio hemtrevliga och personligt inredda lägenhetssviter. De ligger i kulturhistoriska byggnader som är mellan 100-300 år gamla. Husen har kvar sin mysiga och klassiska svenska stil och andas bondromantik. Detta är ett boende för dig som söker något alldeles extra, ett lantligt lägenhetshotell mitt i Västerås.

På våra uteplatser i den gamla trädgården har du tillgång till grill. Eller varför inte slappa en stund i hängmattan under de vackra björkarna? Vill du ta en tur på stan erbjuder vi dessutom cykeluthyrning!

Lägenthetsviter

Boka rum

EN UNIK OCH MYSIG PLATS FÖR EN BONDROMANTISK UPPLEVELSE

Lägenhets svit
1-2 Personer

Pris från 1 400 kr per natt.

Lägenhets svit
3-4 Personer

Tre bäddar från 2 200 kr per natt.

Boka idag

Boka din lägenhets svit idag

Paket för alla

Boka ett paket

I alla paket ingår alltid: Fri parkering, Gratis Wifi, Tillgång till grill

Bondromantikern
Bo, äta och cykla​

TVÅ NÄTTER 2750 SEK/PERSON

Tänk dig att överraska din käresta eller planera med dina vänner en vistelse med riktig bondromantik i färdig packat format. Ni tar tandem ner till vattnet vid Mälarens strand, dukar upp picknic och myser till solnedgången. Ni bor i våra ljuvligt inredda lägenhets sviter och tar er frukost när helst det passar er. Någon av kvällarna har ni bord i vår mysiga bistro Lilla Stallet där det ingår Bondens sällskaps middag. Bara sitt och njut från början till slut.

Drängen & Pigan
För kärleksparet

EN NATT 2950 SEK/TVÅ PERSONER

Tänk dig att överraska din käresta med en vistelse med riktig bondromantik i färdig packat format. Ni bor i våra ljuvligt inredda lägenhets sviter och tar er frukost när helst det passar er. På kvällen har ni bord i vår mysiga bistro Lilla Stallet där det ingår Bondens sällskaps middag. Bara sitt och njut från början till slut.

Lilla bröllopet
Paket för det lilla bröllopet

Pris/person: 2990 sek

Tänk dig en vigsel i bondromantisk stil med dina allra närmaste. Det här är det lilla paketet med det stora innehållet när ni är ett sällskap upp till 10 personer.

Spanjoren
Ett serve ess för padelspelarna

Pris: 1550 sek/person/natt (ett padelpass/dag, min 2 personer)

Är du sugen på en padelhelg med vännerna? Under en helg på ”Hem till gården” kan ni koppla av i en lantlig idyll med lugn och harmonisk atmosfär, efter en aktiv dag på padelbanan. När magarna börjar kurra framåt kvällen så får ni avnjuta ”bondens sällskapsmiddag” i vår charmiga bistro.

Vandraren
Gå långt och ät gott

Pris: 1550 sek/person/natt (minst två personer)

Njut av en härlig weekend med vandringar på någon av våra fina vandringsleder och boende med avkoppling i en bondromantisk oas mitt i stan. Under en helg på ”gården” kan ni koppla av i en lantlig idyll med lugn och harmonisk atmosfär, efter en aktiv dag.
När magarna börjar kurra framåt kvällen så får ni avnjuta ”bondens sällskapsmiddag” i vår charmiga bistro.

Boka

Skicka bokningsförfrågan

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
ÅÅÅÅ streck MM streck DD
PAKET
Vi vill att du ska trivas hos oss

Vad säger våra gäster?

Chris - Schweiz
”Mycket rymlig och välutrustad familjelägenhet. Grill och nödvändiga tillbehör finns vid uteserveringen. Mycket bra kommunikation med hotellet.”
5/5
Nina Finland
”Vackert ställe, fantastiskt boende. Hundvänligt och mycket lätt att kommunicera med ägare. Vi älskade vår vistelse och önskar att vi hade mer tid att stanna. Kommer definitivt tillbaka 😍”
5/5