Allt om Hem till Gården

Historia

Om Hem till gården

Detta är en gammal före detta bondgård vid namn Tunby Gård med anor från 1500 talet då kronan och kyrkan stod som ägare och brukare.

Tunby gård bestod i tre jordbruksfastigheter som kallades Sör-, Mellan- och Norrgården.

Idag är det ett familjeföretag med plats för gäster från när och fjärran som njuter av boende, mat & möten. Under snart 20 år har gårdens verksamhet utvecklats från år till år med fokus på miljö och historia.

Byggnaderna är i original och mellan 100-300 år gamla. Fint restaurerade med hänsyn till de många vackra detaljerna som bevarats.

Idén har alltid varit att det ska kännas mer som ett hem. Man kommer ”hem” till gården.

Välkommen!

Funderar du på något?

KONTAKTA OSS GÄRNA

Ring oss:

(+46) 021 10 80 50

Besök oss

Slånbärsgatan 13, 722 23 Västerås

E-post

info@hemtillgarden.se / bistro@hemtillgarden.se

Kom i kontakt

Skriv till oss

*” anger obligatoriska fält

Personal

Vi som driver gården

Ett härligt gäng av engagerade medarbetare tillsammans med ägarna Familjen Hollaus Barklund har drivit och utvecklat gårdens erbjudande under snart 20 år.
Frågor & svar

Hur funkar det hos oss?

Varje lägenhet innehar privat dusch, toalett och ett mindre kök. Alla husgeråd du kan tänkas behöva för ett självhushåll finns självklart på plats. Gratis Wifi och tillgång till tvättstuga.

Lägenhetssviterna är tillgänglig från kl. 14:00 på dagen du anländer. Om du anländer tidigare kan du lämna bagage i receptionen. Utcheckning sker senast klockan 11:00

Gratis parkering erbjuds till alla våra gäster på Hem till Gårdens ägor.

Avbokning sker kostnadsfritt senast 48h innan incheck vid bokningar som omfattar mindre än tre nätter. Längre vistelser gäller våra allmänna villkor.

Barn som sover i föräldrarnas sängar bor gratis på Hem till Gården. För extra säng tillkommer en avgift.

Vi är glada att välkomna din fyrbenta vän till tre olika rum på Hem till Gården. Avgiften är 150:- per natt & hund. Vänligen skicka oss förfrågan om tillgänglighet.

Vi ber gäster att respektera det faktum att alla våra rum är rökfria. Vid rökning eller förstörelse av rum så förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift för skadan.

Vi vill att du ska trivas hos oss

Vad säger våra gäster?

Chris - Schweiz
”Mycket rymlig och välutrustad familjelägenhet. Grill och nödvändiga tillbehör finns vid uteserveringen. Mycket bra kommunikation med hotellet.”
5/5
Nina Finland
”Vackert ställe, fantastiskt boende. Hundvänligt och mycket lätt att kommunicera med ägare. Vi älskade vår vistelse och önskar att vi hade mer tid att stanna. Kommer definitivt tillbaka 😍”
5/5