Lägenhetssvit 1-2 personer

Vad ingår?
Information
Varje lägenhet innehar privat dusch, toalett och ett mindre kök. Alla husgeråd du kan tänkas behöva för ett självhushåll finns självklart på plats. Gratis Wifi och tillgång till tvättstuga.

Lägenhetssviterna är tillgänglig från kl. 14:00 på dagen du anländer. Om du anländer tidigare kan du lämna bagage i receptionen. Utcheckning sker senast klockan 11:00 om inte annat avtalats.

Gratis parkering erbjuds till alla våra gäster på Hem till Gårdens ägor.
Vi har också 3 ladd stationer för elbil.

Avbokning sker kostnadsfritt senast 48h innan incheck vid bokningar som omfattar mindre än tre nätter. Längre vistelser gäller våra allmänna villkor.

Barn som sover i föräldrarnas sängar bor gratis på Hem till Gården. Vi har också gratis spjälsäng för de riktigt små barnen.
För extra säng tillkommer en avgift.

Vi är glada att välkomna din fyrbenta vän till tre olika rum på Hem till Gården. Avgiften är 150:- per natt & hund. Vänligen skicka oss förfrågan om tillgänglighet.
Vi ber gäster att respektera det faktum att alla våra rum är rökfria. Vid rökning eller förstörelse av rum så förbehåller vi oss rätten att debitera en avgift för skadan.
Antal personer?
1-2 personer
Frukostkorg att beställa?
Ja
Ingår Wifi?
Ja
Pris från per natt
1400 kr
Föregående bild
Nästa bild
Boka nu

Boka din lägenhets svit idag

Lägenthetsviter

Boka rum

EN UNIK OCH MYSIG PLATS FÖR EN BONDROMANTISK UPPLEVELSE

Lägenhets svit
1-2 Personer

Pris från 1 400 kr per natt.

Lägenhets svit
3-4 Personer

Tre bäddar från 2 200 kr per natt.

Boka idag

Boka din lägenhets svit idag

Vi vill att du ska trivas hos oss

Vad säger våra gäster?

Chris - Schweiz
”Mycket rymlig och välutrustad familjelägenhet. Grill och nödvändiga tillbehör finns vid uteserveringen. Mycket bra kommunikation med hotellet.”
5/5
Nina Finland
”Vackert ställe, fantastiskt boende. Hundvänligt och mycket lätt att kommunicera med ägare. Vi älskade vår vistelse och önskar att vi hade mer tid att stanna. Kommer definitivt tillbaka 😍”
5/5