Konferens

Konferens

Hem till Gården

På Hem till Gården erbjuder vi konferensmöjligheter utöver det vanliga. I vackra gamla kulturmärkta byggnader  kan ni hålla er konferens i en lantlig miljö mitt i centrala Västerås i Mälardalen. Det är en spännande plats som öppnar upp för goda samtal och låter er andas ut för en stund i pauserna.

Vi har tre konferenslokaler som du kan boka konferens i. I Stora Stallet, Lilla Stallet och Ryttmästaren har vi plats för såväl mindre som större sällskap. Här finns allt ni kan tänkas behöva för att göra era möten så effektiva och bra som möjligt. Allt från enklare saker som anteckningsblock, pennor och Whiteboard till projektor, duk och självklart WiFi.

När ni håller er konferens hos oss erbjuder vi full service. Utöver utrustningen ovan serverar vi goda smörgåsar till förmiddagsfika, en härligt mättande lunch samt eftermiddagsfika med hembakt. Under er konferens har ni även tillgång till vatten, frukt och godis. Allt för att hålla er alerta under dagens möten. Vid önskemål kan vi servera en smakrik middag på kvällen.

Önskar ni spendera natten? I vårt konferenshotell bor ni i personligt inredda rum som andas bondromantik. Här kan ni verkligen sova ut och njuta av det lantliga lugnet. Parkering hittar ni i nära anslutning till våra lokaler.

Välkommen

Välkommen att fylla i följande formulär för boknings förfrågan! Alla fält ifylles*. Vi kommer att behandla din förfrågan så snart vi bara kan!

Besöksadress: Hem till Gården, Slånbärsgatan 13,  722 23 Västerås

Telefon: +46 21 10 80 50

Boka

- Boka

Information

Information

I Stora Stallet konfererar man i gammal stallmiljö präglad av gårdens historia som skänker glädje, arbetsro och inspiration till er viktiga dag för upp till 50 personer.

På gården finns en stor trädgård med möblemang och ytor att vistas på med möjlighet för aktiviteter.

Vi ordnar även grupprum om så önskas under dagen.

Här har vi tillgänglighet för rörelsehindrade.

  • WIFI
  • Blädderblock
  • Whiteboard
  • Dataprojektor & duk
  • Anteckningsblock och pennor

I Ryttmästarn finns det plats för upp till tio personer. Det perfekta rummet för arbets- och ledningsgruppen eller styrelsemötet i vacker, inspirerande miljö.

Under våra varma dagar finns det en stor härlig terrass i anslutning till rummet.

  • WIFI
  • Blädderblock
  • Whiteboard
  • Dataprojektor
  • Anteckningsblock och pennor

Gratis parkering erbjuds till alla våra gäster på Hem till Gårdens ägor.

Vi dukar upp härliga buffeer efter säsong på din konferensdag