Konferens PÅ GÅRDEN

Konferenslokaler

På Hem till gården

På Hem till Gården erbjuder vi konferensmöjligheter utöver det vanliga. I vackra gamla kulturmärkta byggnader  kan ni hålla er konferens i en lantlig miljö mitt i centrala Västerås i Mälardalen. Det är en spännande plats som öppnar upp för goda samtal och låter er andas ut för en stund i pauserna.

Vi har tre vackra konferenslokaler: Stora Stallet, Lilla Stallet och Ryttmästaren. Här har vi plats för såväl mindre som större sällskap och det finns allt ni kan tänkas behöva för att göra era möten så effektiva och bra som möjligt. Allt från enklare saker som anteckningsblock, pennor och Whiteboard till projektor, duk och självklart WiFi.

När ni håller er konferens hos oss erbjuder vi full service. Utöver utrustningen ovan serverar vi goda smörgåsar till förmiddagsfika, en härlig lunch samt eftermiddagsfika med hembakt. Under er konferens har ni även tillgång till Kaffe/Te/vatten, frukt och godis hela dagen. Allt för att hålla er alerta under mötet. Vid önskemål kan vi servera en trevlig middag på kvällen. Vi har fullständiga rättigheter.

Önskar ni spendera natten? I vårt konferenshotell bor ni i personligt inredda rum som andas bondromantik. Här kan ni verkligen sova ut och njuta av det lantliga lugnet mellan intensiva konferensdagar. Parkering hittar ni i nära anslutning till våra lokaler.

Konferenslokaler

Boka nu

BOKA direkt till info@hemtillgarden.se

I mejlet vill vi att du uppger hur många ni är och önskat datum och vilket upplägg ni önskar.
Hjärtligt tack!

Stora Stallet
50 Personer
Lilla Stallet
20 Personer
Ryttmästarn
10 personer
Workation
Vill du komma bort från kontoret en dag för att få lite inspiration och arbetsro. Vi erbjuder dig ett kontor för en dag eller fler inklusive service under din arbetsdag. Välkommen med din förfrågan så mailar vi dig vårt förslag.
Event

På Hem till Gården erbjuder vi event möjligheter utöver det vanliga, i vackra gamla kulturmärkta byggnader mitt i centrala Västerås, Mälardalen. Det är en inspirerande plats för din högtidsdag eller ert företagsevent. Önskar ni spendera natten? I vårt hotell bor ni i personligt inredda rum som andas bondromantik. Här kan ni verkligen sova ut och njuta av det lantliga lugnet. Parkering hittar ni i nära anslutning till våra lokaler.

Boka en aktivitet

BOKA EN AKTIVITET

Utöka din konferens med en gruppaktivitet
Pizzabak
Max 10 personer

PIZZABAK

OFFERT EFTER ÖNSKAD AKTIVITET FÖR ATT SKAPA GEMENSKAP OCH FÅ ETT GOTT SKRATT

Gruppaktivitet för max 10 personer. Vill man överraska sina medarbetare kan man boka Bistron och baka sin egen pizza med support av vår egen pizzabagare. Möjlighet till andra aktiviteter finns också i vår trädgård eller närheten till Bellevue och Rocklundaområdet.

Vill du ha en offert

Skicka bokningsförfrågan

*” anger obligatoriska fält

ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Tid*
:
Välj längd på konferens*
Förtäring
Vi vill att du ska trivas hos oss

Vad säger våra gäster?

Chris - Schweiz
”Mycket rymlig och välutrustad familjelägenhet. Grill och nödvändiga tillbehör finns vid uteserveringen. Mycket bra kommunikation med hotellet.”
5/5
Nina Finland
”Vackert ställe, fantastiskt boende. Hundvänligt och mycket lätt att kommunicera med ägare. Vi älskade vår vistelse och önskar att vi hade mer tid att stanna. Kommer definitivt tillbaka 😍”
5/5