RYTTMÄSTARN

Vad ingår?
Information
Gratis parkering erbjuds till alla våra gäster på Hem till Gårdens ägor.
Se våra allmänna villkor i offerten.
Vi dukar upp en härlig buffé eller A La Carte efter säsong på din konferens/eventdag. Vi erbjuder även god förmiddag/eftermiddagsfika. Vatten, kaffe/te, frukt och godis finns under hela dagen. Vi har fullständiga rättigheter.
Antal personer?
10
Ingår parkering?
Ja
Ingår Wifi?
Ja
FINNS ÖVERNATTNING?
JA
Föregående bild
Nästa bild
Boka nu

Boka din konferens idag

Konferenslokaler

Boka nu

BOKA direkt till info@hemtillgarden.se

I mejlet vill vi att du uppger hur många ni är och önskat datum och vilket upplägg ni önskar.
Hjärtligt tack!

Stora Stallet
50 Personer
Lilla Stallet
20 Personer
Ryttmästarn
10 personer
Workation
Vill du komma bort från kontoret en dag för att få lite inspiration och arbetsro. Vi erbjuder dig ett kontor för en dag eller fler inklusive service under din arbetsdag. Välkommen med din förfrågan så mailar vi dig vårt förslag.
Event

På Hem till Gården erbjuder vi event möjligheter utöver det vanliga, i vackra gamla kulturmärkta byggnader mitt i centrala Västerås, Mälardalen. Det är en inspirerande plats för din högtidsdag eller ert företagsevent. Önskar ni spendera natten? I vårt hotell bor ni i personligt inredda rum som andas bondromantik. Här kan ni verkligen sova ut och njuta av det lantliga lugnet. Parkering hittar ni i nära anslutning till våra lokaler.

Vi vill att du ska trivas hos oss

Vad säger våra gäster?

Chris - Schweiz
”Mycket rymlig och välutrustad familjelägenhet. Grill och nödvändiga tillbehör finns vid uteserveringen. Mycket bra kommunikation med hotellet.”
5/5
Nina Finland
”Vackert ställe, fantastiskt boende. Hundvänligt och mycket lätt att kommunicera med ägare. Vi älskade vår vistelse och önskar att vi hade mer tid att stanna. Kommer definitivt tillbaka 😍”
5/5